Avatar

r0001

08.06.2018 10:56:33

Neljapäeval publikukatsega alanud autoralli MM-i Sardiinia etapp jätkab Lõuna Euroopa kiiretel kruusateedel. Itaalia ühel suurimal saarel – Sardiinial peetav etapp ei jää tähelepanuta kiiret kruusarallit austavatel huvilistel. Teed on kiired ja tagavad vaatemängulise sõidu, kuid sarnaselt Portugalile jätavad teepuhastajad teistele teele omajagu kive sõidujoonele kui lahtist pehmet liiva tee äärtesse, mis jätab riski auto lõhkumiseks kui teelt välja libisemiseks. Ralli ei toimu suurtel kõrgustel, kuid kõrge temperatuur paneb proovile nii piloodid kui  
20 katset kogupikkusega üle 310 kilomeetri kolmel päeval tagavad taas paraja pinge, et ralli alguses on vara ennustada kindlat võitjat. Peale teist katset on kiireim Mikkelsen Hyundai meeskonnast,  jooksvalt saab tulemusi vaadata wrc.com lehelt. Mõistagi hoiavad Eesti fännid pöialt Tänakule, kelle auto seadistuse osas on saavutatud hea sobivus, ning on motiveeritud tooma meeskonnale punkte. Vara oleks veel Latvalat ja Lappit maha kanda, kes kindlasti kiirete soomlaste nimetuse väärilist sõitu teevad ja eelmise etapi ebaõnne tahavad minevikku jätta.

Pjedestaali osas on soosikuteks on peetud M-spordi meeskonnas sõitvat Ogier´i kes on näidanud sel hooajal stabiilset sõitu ja läbimõeldud taktikat punktide kogumisel. Neuville´ile panustajad kindlasti loodavad, et lisaks heale kiirusele ja effektsele sõidule suudetakse auto ralli lõpuni teel hoida ja kõrge poodiumikoht tuua.  Vihm ja vahelduv palavus lisab määramatust, kuna sõidutingimused muutuvad kiiresti ja toob mängu rehvivaliku küsimuse.

Hoiame ikka oma soosikutele pöialt ning jälgime suvist vaatemängu!