Avatar

T6nu

03.04.2018 11:37:32

Oranži värvi Dodge Challengeri märkasid meie sotsiaalmeediat jälgivad lugejad juba eelmisel nädalal ning kindlasti ei piirdu me vaid ühe foto näitamisega. Suve saabumiseni on veel omajagu aega, auto aga kannab endas suvist vaba olekut. Auto, mille taassünd tekitas omal ajal furoori, kuna latt mille algupärane Challenger seadis, oli seatud kõrgele. Mitmed aastatuhandevahetuse-eelsed taaselustatud mudelid olid pigem kummalise oleku ja karakteriga, millest PT Cruiser vahest üks kummalisem. Tootja ei vedanud siiski ootusi alt ning 1970-te aastate kuulsa muskelauto hing kandus edasi ka uuele mudelile. Auto välimus jätkab algupärast puusajoont nagu ka salongi kujundus. Auto, mille eesmärk pole kindlasti olla keskpärane ja sulada liiklusvoolu. Küsimustele vastas Nikolai.

Kõigepealt - mis autoga on siis täpsemalt tegu?
Tegu 13 aasta Dodge Challengeriga, millel 3.6 liitrine V6 mootor.

Auto valiku põhjus - mis teeb selle auto teile eriliseks?
Eriline on ta kindlasti enda nime ja ajaloo järgi, kui minna ajast tagasi siis juba vana põlvkonna Challengerid meeldivad välimuselt ja samamoodi ka uued, kus on säilitatud robustne välimus.

Kuidas jõudsid selle autoni?
Autot lihtsalt pakuti mulle teise vastu ja kuna ka eelmised autod olid natuke erilisemad, siis sai mõeldud why not ja riskitud ning ära võetud.

Kui palju jõudu võiks see auto  anda?
Vaadates väikest V6 mootorit, mis liigutab päris edukalt seda keret, annab ta tehaseandmete järgi 227kw

Kas käid läbi teiste sarnaste auto omanikega?
Otseselt läbi ei käi, linnapeal paari tükki näinud, käppa visatud ja rohkemat ei midagi

Mida soovitad jälgida, kui keegi peaks soovima samasugust autot soetada?
Ei oskagi kohe niimodi midagi välja tuua, kuna endal auto probleemivaba olnud, regulaarselt hooldanud ja kontrollinud, eks ikka veermikut jälgida ja piduriosasid.

Kui samasugune auto tänaval mööda sõidab, kas vaatad järgi?
Kindlasti vaatan järgi, kuna neid juba esiteks palju ringi ei liigu ja tahaks näha, mis on teistmoodi.