Avatar

markora

03.11.2017 21:50:40

Tehnika

3-liitrine bi-turbo V6 mis arendab jõudu…piisavalt. Kuivõrd jõudlustest on veel tegemata, siis saab rääkida eelmise omaniku testist mis jäi laboritingimustel 390 hobujõu juurde. Auto on saanud mootori poole pealt tegemist, kõik vajalikud kuluosad mõistagi, ning ka sidur on jõuga vastavusse viidud. Eks mitmed ideed realiseeruvad veel hiljem. Mis teeb selle auto eriliseks? Välimus. See on midagi teistsugust, samuti sisemus on erinev võrreldes tavalise autoga. Auto on voolujooneline. See auto on mu esimene projektiauto, ning eks on olnud ka teiste abi.. See auto on ka kiletatud, mitte värvitud! Auto on kiletatud Autoreklaam oü-s.

Kuidas jõudsid selle autoni?

Umbes 6-7 aastat tagasi nägin sellist, ning hakkas meeldima. Otsisin aga seda mudelit on vähe liikvel. Viis-kuus aastat läks enne kui jõudsin soovitud autoni. Toodud on see Rootsist, tüüp Z32 mis mulle just meeltmööda. Nagu enne ka räägitud, siis välimus teebki selle auto minu jaoks eriliseks. See on midagi teistmoodi.

Mis on sellel autol varustusest puudu või mis peaks veel olema?

 

Ei ole midagi puudu, ütleks et on selline nagu peabki olema. Ka jõudu on piisavalt.

 

Midagi põnevat mis selle autoga seoses juhtunud on?

Eks proovitakse foori all kiirendada, kuid eriti linna tänavatel ei taha tõmmelda. Eelmine aasta sai näitustel tuuningklassis karika, mis oli alguseks päris hea.

Kui samasugune auto mööda sõidab kas vaatad?

 

Ikka, pilk jääb peale. Eks tegu on ka vähe levinud autoga.

Kui keegi soovib sellist autot osta, mida peaks jälgima?

Tehnika peaks olema korras, kindlasti tasub vaadata kas auto on komplektne, sest varuosi on keeruline leida ja tellimisprotsess aeganõudev. Sellel autol on mitmed asjad üle käidud. Sidur on tugevam, üsna jäik. Salongis on kulunud osad ära vahetatud või üle käidud. Istmed on lastud üle nahatada.

 

Tulevikuplaanid.

Järgmise asjana oleks ehk mootori jõudluse parandamine, välimus jätan pigem originaalilähedaseks.

Mida soovid järgmiseks autoks võtta?

Olen autoga igati rahul ning pole plaanis lähiajal vahetada. Ikka väga hea pakkumine peaks tulema, et hakkaksin üldse kaaluma auto müüki.