Avatar

r0001

19.08.2019 08:26:10

Nimele omaselt on sellel läikiv roheline värv ja kontrastsena mõjuv salong, mis tänavapildis uute autode kõrval muidu pisut väiksena tunduvale autole tõmbab tähelepanu. Madalam ja edevam kui originaalmudel on see lõbusõitude tegemiseks hea valik, sest möödujate tähelepanu haarab see enam kui mõni kallihinnaline linnamaastur.
Auto on tavamudelist madalam, laiem ning saanud ka jäigema veermiku, kui Saksamaal ümberehitusi tehti. Auto süda - mootor on vahetatud peale Eestisse toomist Wheelsup Racing´u poolt 2-liitrise vastu, mootor sai sepistatud väntvõlli, Engle Cams nukkvõlli, tugevdatud kepsud, uued kolvid ja muid detaile. Mootorihääl on madal ja ümberehitatud väljalase ei jäta seda möödasõitjatele saladuseks, et tegu pole 1,3 liitrise napi forsseeringuga originaalmootoriga.
Kabrioletile omaselt on auto suvel ilusate ilmadega liikvel ja sügistalvisel perioodil garaažirežiimil. Autot saab soovi korral ka rentida mõne tähtsa sündmusele sõitmiseks Lõuna pulmad otsingusõna abil. Huvitav fakt - Volkswageni “Põrnikas” oli ühe 90-tel alguse saanud ja tänaseni tegutseva autoklubi peategelane, kui nii võib öelda.